Nancy Friday – Fantasmele erotice ale bărbaţilor

Grupate pe capitole, fantasmele a 200 de bărbaţi din cei 3 000 intervievaţi sunt prezentate cititorului fără cenzură, în limbajul cel mai direct. Efectul erotic al cărţii lui Nancy Friday este de extremă intensitate atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

„În fantezia mea de bază apare acelaşi decor — o zonă împădurită lângă un izvor, cu un mal plin de iarbă. Trei adolescente stau pe iarbă. Eu le urmăresc din spatele unui copac de pe partea cealaltă a râului. Rareori intru în contact cu ele, de obicei privesc şi ascult. Uneori îşi dau jos dresurile […] Una, de exemplu, poartă portjartier, în timp ce alta nişte simple benzi adezive. […]. O dată sau de două ori am fost martorul unor scene de lesbianism delicat. Câteodată chiar se masturbează!…“

Ziarista Nancy Friday a devenit celebră încă de la prima sa carte, My Secret Garden (1973), unde prezintă fanteziile sexuale ale femeilor, care s-a vândut în peste două milioane de exemplare. Următoarele şase cărţi s-au bucurat de un succes comparabil.

De acelaşi autor:

Fantasmele erotice ale femeilor

Order Despre fantezii Preţ @ RON49,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *