Simon Toyne, scriitor britanic de romane thriller, invitat de Editura ALL să participe la lansarea traducerii după bestsellerul său, „Sanctus„. Autorul romanului tradus în peste 50 de ţări va acorda autografe cititorilor români sâmbătă, 26 noiembrie, la standul Editurii ALL, între orele 11.00 şi 15.00. Britanicul Simon Toyne (42 de ani) este unul dintre puţinii autori străini invitaţi la Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, ediţia a 18-a, care se va desfăşura în perioada 23 – 27 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.
Informaţii utile vizitatorilor găsiţi aici! Preţul biletului de intrare va fi de 4 Lei.
Catalogul participanţilor .pdf
Cel mai important eveniment cultural de tip expoziţional din România
Organizat de Radio România, Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este un eveniment cultural specializat în expoziţia de carte, cu un concept unic în peisajul evenimentelor de profil, fiind singurul târg de carte din lume iniţiat şi organizat de un post public de radio.
La cea de-a XVIII-a ediţie a celui mai mare târg românesc de carte, Editura Adevărul lansează trei volume despre evenimentele din 1989.
„Teroriştii printre noi„, de Grigore Cartianu, Cristian Delcea, Mihai Voinea şi Andrei Crăciun, şi cele două volume intitulate „Revoluţia de ghips” şi „După execuţie a nins”, de Viorel Domenico, vor fi lansate începând de miercuri, 23 noiembrie, prima zi a târgului. Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură este cel mai important eveniment editorial al anului şi se desfăşoară până duminică, 27 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.
Pe lângă volumele despre Revoluţie, la standul Editurii Adevărul vor mai fi disponibile încă nouă cărţi noi: „În căutarea României pierdute”, de George Rădulescu, „Adevărata moarte a lui Carol al II-lea„, de Ion Cristoiu, „Imperialism în postcomunism”, de Cozmin Guşă, „Patericul sau apoftegmele părinţilor din pustiu”, de Cristian Bădiliţă, „Epistolar”, de George Stanca, „Cum se distrau românii odinioară”, de Adrian Majuru, şi titlurile din colecţia „Istorii subiective”: „Leapşa pe murite”, de Virgil Tănase, „Securitatea contra Europa Liberă”, de Richard E. Cummings, şi „Kiseleff 10. Fabrica de scriitori”, de Marin Ioniţă.
Leave a Reply