premium website template for you

Pentru rezidenți


Studenţia este probabil cea mai fericită perioadă a vieţii și stim că un student îşi petrece peste jumătate din timp în afara orelor de curs. De aceea, West Gate Studios, primul și cel mai mare campus privat din România, dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor, este un complex care oferă atât spaţii de cazare moderne, cât şi multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber.

În West Gate Studios te vei putea bucura de:

 • Acces facil către universități și centrul orașului cu metroul, autobuze și tramvaie;
 • Confortul unei locuințe complet mobilate și utilate;
 • Siguranță sporită - servicii de pază non-stop și supraveghere video;
 • Programe și activități studențești - competiții sportive, petreceri tematice și workshop-uri.

Studiu

Pentru zilele agitate din sesiune şi nu numai, am amenajat două săli de studiu cu dotări la cele mai înalte standarde.

Distracție

Şi pentru că orice efort intelectual consumă energie, am inclus în campus o cafenea şi un club cu sală de biliard.

Restaurant

Dacă ai poftă de mâncare gătită ca la mama acasa, restaurantul din West Gate Studios îţi stă la dispoziţie zilnic cu oferte variate.

Sport

Am amenajat un teren de tenis şi un club de fitness, toate având prețuri speciale pentru rezidenții campusului.

Spălătorie

 Știm cât de prețios este timpul tău liber, de aceea îți oferim servicii complete de spălare profesională, călcat și uscare.

Farmacie

 Sănătatea ta este cea mai importantă. De aceea, am inclus în campus o farmacie deschisă 12 ore/zi.

Timp liber

Pentru momentele de relaxare și petrecere a timpului liber, am amenajat Art Cafe, un spațiu multifuncțional, cu un design unic în Romania.

Pază 24/24

West Gate Studios beneficiază de servicii de pază 24 de ore din 24. Accesul în clădiri se face numai pe bază de legitimaţie şi toţi vizitatorii sunt înregistraţi la intrarea în imobil.

Piscină

În sezonul cald, te relaxezi alături de colegii tăi la piscină, sub soarele de vară. Iar pentru a te menține în formă, am pregătit și o pistă de alergare, numai bună de încercat.

 

Alte informatii

CRITERII DE ELIGIBILITATE

În campusul privat West Gate Studios pot locui tineri cu vârsta de minimum 18 ani, din România sau din străinatate. Următoarele categorii de persoane sunt eligibile pentru a locui în campusul West Gate Studios: 

 • Absolvenţi de liceu din România, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din cadrul centrului universitar Bucureşti;
 • Tineri din orice ţară a lumii, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din București;
 • Absolvenţi ai unei Instituții de învățământ Superior, care intenționează să urmeze cursuri de master sau studii doctorale;
 • Studenţi, profesori şi cercetători din orice ţară a lumii, care vizitează oraşul Bucureşti;
 • Tineri profesionişti, care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.
Pentru informaţii legate de condiţiile de închiriere şi tarife, vă rugăm să accesaţi pagina Tarife

ETAPELE PROCESULUI DE CAZARE

Pentru a închiria un loc sau o cameră în campusul privat West Gate Studios, te rugăm să urmezi paşii de mai jos: 

 
 • În cazul în care există o anumită persoană cu care doreşti să împarţi camera, te rugăm să o menţionezi;
 • Completează rubricile din "Cerere de cazare" și transmiteți-ne documentul prin apăsarea butonului "Aplică".
 • În maximum 48 ore de la primirea solicitării tale, vei primi pe email un răspuns din partea noastră. În situația, cea mai probabilă, a unui răspuns pozitiv, îți vom transmite factura proformă ce conține chiria pe 12 luni a locului de cazare pentru care ai optat și garanția contractuală ce trebuie constituită la începutul contractului. Plata va trebui efectuată în 5 zile de la primire, altfel cererea ta va fi anulată și va trebui să reiei procesul de cazare. După efectuarea plății vei primi un email de confirmare și vei fi direcționat către portal unde îți vei crea un utilizator. În portal vei regăsi contractul și factura fiscală.

Semnarea contractului se poate realiza la biroul administrativ din incinta campusului, în fiecare zi de luni, între orele 10 - 17, sau de marți până vineri, între orele 9-17, cu prima ocazie când ajungi în West Gate Studios.