premium website template for you

Pentru părinţi

Începutul vieţii de student este o perioadă complexă, sensibilă, care necesită adaptare atât pentru părinţi, cât şi pentru studenţi. Campusul West Gate Studios oferă mai mult decât un simplu spaţiu de cazare: este locul în care tineri de diferite culturi şi naţionalităţi vin să se întâlnească, să înveţe şi să se formeze, punând bazele unor legături puternice care pot dura o viaţă.

În West Gate Studios studenţii beneficiază de:

 • Siguranţă sporită - servicii de pază non-stop şi supraveghere video;
 • Confortul unei locuinţe complet mobilate şi utilate;
 • Servicii medicale furnizate de către Medicover;
 • Opţiuni variate de petrecere a timpului liber - teren de tenis, sală de fitness, petreceri tematice şi workshop-uri.

Pază 24/24

West Gate Studios beneficiază de servicii de pază 24 de ore din 24. Accesul în clădiri se face numai pe bază de legitimaţie şi toţi vizitatorii sunt înregistraţi la intrarea în imobil.

Parcare

West Gate Studios include atât parcare interioară, cât şi parcare exterioară, precum şi spaţii acoperite pentru depozitarea bicicletelor.

Studiu

Pentru zilele agitate din sesiune şi nu numai, am amenajat două săli de studiu cu dotări la cele mai înalte standarde.

Sănătate

Şi pentru că preţuim viaţa sănătoasă, am inclus în campus o clinică medicală Medicover, un centru de recoltare analize medicale şi un cabinet stomatologic.

Spălătorie

Știm cât de prețios este timpul tău liber, de aceea îți oferim servicii complete de spălare profesională, călcat și uscare. 

Farmacie

 Sanatatea ta este cea mai importanta. De aceea, am inclus în campus o farmacie deschisa 12 ore/zi.

Timp liber

Pentru momentele de relaxare și petrecere a timpului liber, am amenajat Art Cafe, un spațiu multifuncțional, cu un design unic în Romania.

Sport

Am amenajat un teren de tenis şi un club de fitness, toate având prețuri speciale pentru rezidenții campusului.

Campusul are acces facil la mijloacele de transport in comun:
 • staţia de metrou Preciziei, care asigură conexiune directă cu cele mai importante universităţi, se află la mai puţin de 5 minute de mers pe jos
 • tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele, inclusiv cele cu circulaţie nocturnă, care ajung în diferite zone ale oraşului, se află la ieşirea din campus, la doar câteva minute de mers pe jos.

Alte informaţii utile

CRITERII DE ELIGIBILITATE

În campusul privat West Gate Studios pot locui tineri cu vârsta de minimum 18 ani, din România sau din străinatate. Următoarele categorii de persoane sunt eligibile pentru a locui în campusul West Gate Studios: 

 • Absolvenţi de liceu din România, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din cadrul centrului universitar Bucureşti;
 • Tineri din orice ţară a lumii, care urmează sau intenţionează să urmeze cursurile unei Instituții de învățământ Superior din București;
 • Absolvenţi ai unei Instituții de învățământ Superior, care intenționează să urmeze cursuri de master sau studii doctorale;
 • Studenţi, profesori şi cercetători din orice ţară a lumii, care vizitează oraşul Bucureşti;
 • Tineri profesionişti, care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti.
Pentru informaţii legate de condiţiile de închiriere şi tarife, vă rugăm să accesaţi pagina Tarife

ETAPELE PROCESULUI DE CAZARE

Pentru a închiria un loc sau o cameră în campusul privat West Gate Studios, te rugăm să urmezi paşii de mai jos: 

 • În cazul în care există o anumită persoană cu care doreşti să împarţi camera, te rugăm să o menţionezi;
 • Completează rubricile din "Cerere de cazare" și transmiteți-ne documentul prin apăsarea butonului "Aplică".
 •  În maxim 48 ore de la primirea solicitării tale, vei primi pe email un răspuns din partea noastră. În situația, cea mai probabilă, a unui răspuns pozitiv, îți vom transmite factura pro-formă ce conține chiria pe 12 luni a locului de cazare pentru care ai optat și garanția contractuală ce trebuie constituită la început de contract. Plata va trebui efectuată în 5 zile de la primire, altfel cererea ta va fi anulată și va trebui să reiei procesul de cazare. După efectuarea plății vei primi un email de confirmare și vei fi direcționat către portal unde îți vei crea un utilizator. În portal vei regăsi contractul și factura fiscală.

Semnarea contractului se poate realiza la biroul administrativ din incinta campusului, în fiecare zi de luni, între orele 10-17, sau de marți până vineri, între orele 9-17, cu prima ocazie când ajungi în West Gate Studios.

Fundaţia International House Bucharest

Fundația International House Bucharest a fost înființată cu scopul de a administra evenimentele campusului West Gate Studios – locul în care trăiesc și studiază peste 1600 de studenți din România și din alte țări.

Această fundație dezvoltă o perspectivă unică asupra vieţii de student, oferind tinerilor aflați la început de drum un mediu sigur în care să se formeze, un stil de viaţă modern, ce se ridică la standarde internaţionale, în care studenţii din România beneficiază de un schimb interactiv de experiență alături de alți colegi din întreaga lume.

Astfel, programul "Community Spirit", dezvoltat tot de fundaţia International House Bucharest, oferă studenţilor posibilitatea de a interacţiona, învăţa şi aprecia valorile interculturale, prin participarea la diverse activităţi educative, interactive și distractive, în același timp.

Sprijină și tu dezvoltarea Fundaţiei International House Bucharest şi, bineînțeles, programul "Community Spirit", redirecționând până la 2% din impozitul anual pe venit.
Pentru a redirecţiona până la 2% din impozitul pe venit către fundaţia "International House Bucharest", te invităm să completezi formularul 230, în funcţie de modalitatea în care încasezi venituri şi să îl transmiţi online, direct sau prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu  (click aici pentru adrese)

Pentru contribuabilii care obţin venituri din salarii descărcaţi FORMULARUL 230 precompletat cu datele Fundaţiei "International House Bucharest", astfel:
 • FORMULARUL 230 pentru persoanele care nu deţin semnătura electronică şi care pot transmite declaraţia completată prin poştă, cu confirmare de primire.
Instrucțiunile de completare pentru formularul 230:
 1. Completarea capitolului (I.DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu informațiile din Cartea de Identitate);
 2. La finalul declarației, semnătura în dreptul Semnătură contribuabil;
 3. Depunere formular, la Administrația Financiară – persoane fizice, de care aparții conform adresei din CI, sau prin poștă, cu confirmare de primire.
Îți mulțumim pentru contribuție şi pentru faptul că ai ales să investeşti în viitorul copilului tău sprijinind fundația International House Bucharest.