Despre Noi   
  • West Gate Studios, primul și cel mai mare campus privat din România, a fost dezvoltat și este deținut de compania Genesis Development, controlată de omul de afaceri Liviu Tudor.
  • Peste 1.500 de studenţi şi tineri profesionişti de diferite naţionalităţi locuiesc în cele aproximativ 800 de garsoniere din campus.
  • Complexul rezidenţial funcţionează pe baza unor principii solide, moderne, care oferă comunităţii de tineri toate facilităţile şi serviciile necesare pentru a se dezvolta într-un mediu care respectă atât multiculturalitatea, cât şi valorile naţionale.
  • În campus se află mai multe săli de studiu complet mobilate şi echipate.
  • Pe lângă spaţiile de locuire, West Gate Studios oferă rezidenților următoarele facilități: săli de studiu complet echipate, o bibliotecă modernă, clinică medicală, restaurant, supermarket farmacie, curățătorie, teren de tenis, sală de fitness, cafenea şi club, spațiu multifuncțional, terasă cu grătare, sală de evenimente, parcare interioară şi exterioară, spaţiu pentru depozitarea bicicletelor.
  • West Gate Studios a fost dezvoltat de compania Genesis Development ca parte a conceptului Smart City, definit prin eficienţă energetică dublată de calitatea informaţiilor, a cunoştinţelor, a comunicării şi a comunităţii.
  • Campusul privat West Gate Studios face parte din proiectul West Gate Park, care mai include şi parcul de afaceri West Gate Business District, cunoscut ca fiind sediul unor companii multinaţionale de top.
  În 2015 West Gate Studios a devenit membru a prestigioasei organizații International Houses Worldwide. Organizaţia IHWW este formată din 18 operatori de campusuri studenţeşti de pe toate continentele, care poartă aceeaşi denumire – International House – şi care împărtăşesc  o misiune similară, anume aceea de “a oferi studenţilor de diferite naţionalităţi şi diverse culturi oportunitatea de a trăi şi învăţa împreună, într-o comunitate a respectului reciproc, înţelegerii şi prieteniei internaţionale”Pentru mai multe informaţii privind International Houses Worldwide, vă rugăm să vizitaţi website-ul organizaţiei aici http://ihouseworldwide.org/.

  Iată și celelalte campusuri studențești din lume, care fac parte din prestigioasa organizație International Houses Worldwide: