Ce spun rezidenții

 Karina Bechir

Am căutat: siguranță, confort, utilități multiple și distracție ! Le-am gasit la West Gate Studios. Locuiesc aici din octombrie 2013 și mă declar mulțumită. Este un loc în care am întâlnit studenți care știu să se respecte și sunt respectați; studenți care au posibilitatea să învețe în liniște – sala de lectură; să facă mișcare – sala fitness; să mănânce într-un loc curat – restaurant, cafenea și să se distreze, dar într-un mod organizat, civilizat și în siguranță. Sunt hotărâtă să-mi prelungesc contractul și pentru anul următor pentru că am găsit ceea ce căutam!

 Larisa Anghel

Decizia a fost simplă de la început - am ales să locuiesc în West Gate Studios deoarece mi-am dat seama că este locul ideal unde ar trebui să îmi petrec anii de studenție, îmi oferă confortul și liniștea atât de necesare studiului, siguranță pe care nu am găsit-o în altă parte, lucru de care, atât eu, cât și părinții mei am fost foarte mulțumiți, dar și pentru că există locuri amenajate pentru distracție și petrecerea timpului liber, locuri fără de care studenția nu ar fi la fel.
Acomodarea a fost ușoară deoarece aici sunt înconjurată de tineri de vârsta mea cu aceleași preocupări și hobby-uri, tineri cu care am legat prietenii de lungă durată.

(Insula Mauritius)Nilesh Dhondoo

Pour moi West Gate Studios signifie: Les amis, les amis et les amis!

 Tudor Amurăriței

Am ales să vizitez West Gate în urma recomandărilor venite din partea unor prieteni. În speranța că voi beneficia de confortul pe care îl doream, alături de efervescența și energia unui cămin studențesc, am vizitat complexul. Întrucât așteptările mi-au fost confirmate, am decis să rămân, iar acomodarea a fost imediată datorită rezidenților prietenoși. Recomand West Gate tuturor celor care vor să trăiască într-un mediu dinamic și interactiv!

(Irak)Mahab Al Yaseen

I really like West Gate Studios and I have lots of friends here. West Gate Studios means home for me.

Asistent administrativ și rezidentBogdan Matei

West Gate Studios un campus ideal pentru orice student, datorită serviciilor de calitate oferite, siguranței și al experiențelor multiculturale de care ne putem bucura. Este un campus în care studenții se pot distra, pot face sport, dar mai ales este un loc liniștit unde fiecare student poate învăța și se pregăti pentru facultate în cele mai bune condiții. Mă bucur să lucrez și să locuiesc aici.

 Nicoleta Stroiescu

West Gate Studios este un loc prietenos, cu un înalt nivel de siguranță, un loc în care mă simt bine și trăiesc independent. Îmi place foarte mult faptul că îmi oferă în fiecare zi posibilitatea de a cunoaște oameni noi, de naționalități diferite.

 Mirabela Secăreanu

West Gate Studios este un loc confortabil și plăcut, un loc în care mă simt în siguranță, un campus studențesc în care tinerii sunt dornici de socializare și distracție. După trei ani petrecuți aici pot spune că am făcut alegerea ideală pentru că aici am reușit să leg prietenii care rămân pe viață. Având la dispoziție o mulțime de facilități de relaxare și petrecere a timpului liber este locul pe care eu îl numesc "a doua casă".

 Cristina Tâlpeanu

După trei ani de locuit aici, West Gate Studios reprezintă pentru mine o a doua casă. Încă de la început mi s-a părut un campus ce oferă studenților și tinerilor în general, condiții foarte bune, atât pentru cei care doresc să învețe mai mult cât și pentru cei care vor să socializeze. Pe parcursul timpului am legat prietenii, am început să ne cunoaștem mai bine și să interacționăm între noi tocmai pentru a crea o comunitate.

 Irimescu Mădălina

Pentru mine West Gate Studios înseamnă locul în care îmi pot face prieteni noi și pot cunoaște diferite culturi. Nimic nu combină mai bine acea atmosferă de cămin studențesc la care toți studenții visează cu atmosfera unei locuințe călduroase și primitoare.

 Cristina Comănici

West Gate Studios este locul ideal pentru cei care vor să împărtășească momente din viața de student cu cei din jur. Datorită faptului că aici locuiesc tineri din toate colțurile lumii, nu suntem restricționați de tradițiile și obiceiurile unui singur popor. Profităm de fiecare zi pe care o petrecem în campus pentru a sărbători împreună cultura diversității, obiceiurile și credințele celor care locuiesc aici. Sunt foarte fericită pentru că în campus am construit un mediu plăcut, tolerant și primitor pentru studenții de diferite naționalități care vin să studieze în România.