Douglas Kennedy – Jocurile destinului

UnknownFii alături de Sara şi familia ei în Manhattan la o petrecere în ajunul Zilei Recunoştinţei. Este 1945 şi războiul s-a terminat, deci cheful de viaţă şi de distracţie e mai mare ca oricând! Dar un musafir nepoftit tulbură seara şi inima Sarei. Şansa de a se întâlni şi alegerile pe care cei doi le fac din acel moment vor avea consecinţe profunde asupra lor şi asupra celor dragi. Drumul fericirii îi cheamă, dar Sara merge pe el cu lacrimi în ochi.
Jocurile destinului este o superbă poveste de dragoste, o poveste despre loialitate şi despre întorsăturile ciudate ale destinului.

«Un adevărat triumf!» (Mail on Sunday)

«Scriitura lui Kennedy este de-a dreptul captivantă, construind cu măiestrie poveşti despre dragoste şi trădare, cu un final tulburător.» (The Observer)

«Kennedy este un scriitor adevărat … întorsăturile de situaţie se petrec la momentul potrivit, iar acţiunea te ţine cu sufletul la gură.» (The Times)

«Povestea captivantă a unei alegeri morale.» (Sunday Telegraph)

«Kennedy are o scriitură aparte; în romanul său, destinul individului se împleteşte cu istoria… Lăsaţi-vă cuprinşi de farmecul acestei poveşti. Este una dintre cele mai importante apariţii ale anului.» (Express on Sunday)

«Un excelent spaţiu de evadare.» (Sunday Business Post)

«Este un roman care merită toată atenţia… captivant de la prima până la ultima pagină.» (Marie Claire)

De acelaşi autor

O relaţie specială

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *