Dawn O’Porter – Avioane de hârtie

1La cincisprezece ani, Renée şi Flo, două eleve ale exclusivistului liceu Tudor Falls de pe insula Guernsey, par că nu au nimic în comun. Prima este extrovertită, gata să îşi asume orice risc pentru a se distra; cea de-a doua este timidă, o elevă model care se lasă dominată de prietena ei, Sally.

Ultimul șetrge lumina, o excelentă parodie despre “cum am tras în noi / 16-22”

 Curând însă, Renée şi Flo descoperă ce înseamnă cu adevărat prietenia atunci când vieţile lor se intersectează în mod neaşteptat. O carte emoţionantă despre relaţiile adolescentine, iubire, prietenii mai mult sau mai puţin complicate, familie şi maturizare, în anii ’90.

Masca. O carte despre adevăr

O poveste spumoasă, pe alocuri fără perdea, scrisă în ritm alert, cu umor, în care putem privi, cu ochii maturităţii, situaţii şi întâmplări care, la cincisprezece ani, pot părea insurmontabile: despărţiri, examene sau conflicte familiale.

Order Avioane de hârtie Preţ @ RON29,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Dawn O’Porter – Avioane de hârtie”

  1. Bookish Style spune:

    Pare să semene într-o oarecare măsură cu Ochi de pisică” de Margaret Atwood 🙂
    http://www.bookishstyle.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *